STØTT OSS

Gaven din vil bli DOBLET på Giving Tuesday

Muzi and his dad sat outside in their village in Nigeria

Bidra til forandring – støtt nå!

STØTT OSS
Giving Tuesday Logo

Takket være noen generøse Sightsavers-støttespillere vil gaver som gis på Giving Tuesday bli doblet*. Dermed gjør gaven din enda mer godt!

Dette gjør at vi kan nå enda flere barn som Muzi (7) fra Nigeria. Da vi møtte ham, strevde han med smerter som følge av trakom. Hver gang han blunket føltes som om sandpapir dro over øyene hans. Uten medisinsk og kirurgisk behandling ville han miste synet for all fremtid.

Heldigvis oppdaget en av Sightsavers sine lokale øyekirurger Muzi. Han sørget for at gutten fikk hjelpen han desperat trengte for å redde synet og befris fra smertene. Men det er mange flere barn som trenger medisinsk hjelp før det er for sent. I Nigeria alene er 11 millioner mennesker i fare for å bli smittet av trakom.

Vi kjenner godt områdene der trakom fremdeles herjer. Vi trenger din hjelp til å nå innbyggerne med livsforvandlende og synsreddende innsats:

  • Pasientundersøkelser i avsidesliggende landsbyer
  • Distribusjon av antibiotika – som din gave vil bidra til
  • Gi synsreddende operasjoner til mennesker smittet av trakom
  • Sikre tilgang til rent vann og gode sanitæranlegg
  • Undervise befolkningen i hvordan de kan beskytte seg mot trakom

På Giving Tuesday ber vi deg om en generøs gave som kan befri flere barn fra lidelsene trakom påfører. Gaven du gir på Giving Tuesday vil dobles av andre givere!

*Gaver inntil 355,000 NOK vil dobles

Bidra til forandring – støtt nå!

STØTT OSS