STØTT OSS

Sightsavers inngår samarbeid med den nordiske optikergruppen D & Company

Sightsavers har inngått partnerskap med den nordiske optikergruppen D & Company for å sette fokus på øyehelse og samle inn penger til synsreddende prosjekter over hele verden.

D & Company, som spesialiserer seg i digitale og elektroniske løsninger for optikere, vil gi kunder muligheten til å donere til Sightsavers når de benytter seg av selskapets nettbaserte shoppingtjenester. Samarbeidet ble lansert på Verdens synsdag (11. oktober) og D & Company vil også promotere Sightsavers på nettsidene sine, i sosiale medier og via selskapets nyhetsbrev.

“Vi synes det er viktig at Sightsavers, sammen med sine partnere, utfører øyeundersøkelser og distribuerer flere briller til barn og voksne i land hvor sosiale og økonomiske ulikheter er utbredt. Vi håper at vi kan hjelpe å trene opp flere optikere for å diagnostisere synsproblemer,” sier Ralph Dahlin, administrerende direktør i D & Company Nordics.

D & Company ble grunnlagt i 2014 og har vokst raskt i den nordiske regionen. Selskapet planlegger nå å utvide internasjonalt. Hovedmålet er å digitaliserer måten optikere arbeider på, inkludert kundeservice, kommunikasjon med både forbrukere og underleverandører, og gjøre det mulig for alle optikere å tilby egen nettbutikk.

“Det er spennende å samarbeide med et selskap som har en utelukkende digital forretningsmodell, og som arbeider for å engasjere optikere, digitale forbrukere og underleverandører til å forbedre syn over hele verden,” sier Cornilla von Plomgren, Sightsavers’ operasjonsleder i Norden.

Slik kjemper vi mot unngåelig blindhet

Sightsavers bidrar til å sørge for øyeoperasjoner for mennesker som trenger det, gi trening til helsearbeidere og kirurger, og distribuere medisiner for å behandle øyesykdommer.

Mer om arbeidet vårt

Les de siste nyhetene fra oss

Nyheter fra Sightsavers
Sia og barna hennes smiler etter en øyescreening i Liberia.
sightsavers_news

Tilbakeblikk på 2019: hva vi oppnådde

Det har vært et nytt banebrytende år for Sightsavers. Finn ut hva vi har holdt på med, fra å lansere nye programmer og arrangere høyprofilerte utstillinger til å møte dronningen.

A woman has her eyes checked by an eye health worker in an outdoor screening camp in India.
sightsavers_news

Sightsavers utnevnt som den mest kostnadseffektive hjelpeorganisasjon innen helse

Hjelpeorganisasjonsevaluatoren ImpactMatters har gitt Sightsavers fem stjerner for kostnadseffektivitet – den høyeste poengsummen mulig.

People getting off a boat at a dock.
sightsavers_news

Halvering av blindhet i avsidesliggende Sundarbans

I denne avsidesliggende mangrove-regionen i Øst-India var én av 50 mennesker blinde. Men et Sightsavers-prosjekt har transformert øyehelse i området og endret tusenvis av liv.