STØTT OSS
sightsavers_news

Sightsavers inngår samarbeid med den nordiske optikergruppen D & Company

oktober 2018

Sightsavers har inngått partnerskap med den nordiske optikergruppen D & Company for å sette fokus på øyehelse og samle inn penger til synsreddende prosjekter over hele verden.

D & Company, som spesialiserer seg i digitale og elektroniske løsninger for optikere, vil gi kunder muligheten til å donere til Sightsavers når de benytter seg av selskapets nettbaserte shoppingtjenester. Samarbeidet ble lansert på Verdens synsdag (11. oktober) og D & Company vil også promotere Sightsavers på nettsidene sine, i sosiale medier og via selskapets nyhetsbrev.

“Vi synes det er viktig at Sightsavers, sammen med sine partnere, utfører øyeundersøkelser og distribuerer flere briller til barn og voksne i land hvor sosiale og økonomiske ulikheter er utbredt. Vi håper at vi kan hjelpe å trene opp flere optikere for å diagnostisere synsproblemer,” sier Ralph Dahlin, administrerende direktør i D & Company Nordics.

D & Company ble grunnlagt i 2014 og har vokst raskt i den nordiske regionen. Selskapet planlegger nå å utvide internasjonalt. Hovedmålet er å digitaliserer måten optikere arbeider på, inkludert kundeservice, kommunikasjon med både forbrukere og underleverandører, og gjøre det mulig for alle optikere å tilby egen nettbutikk.

“Det er spennende å samarbeide med et selskap som har en utelukkende digital forretningsmodell, og som arbeider for å engasjere optikere, digitale forbrukere og underleverandører til å forbedre syn over hele verden,” sier Cornilla von Plomgren, Sightsavers’ operasjonsleder i Norden.

Slik kjemper vi mot unngåelig blindhet

Sightsavers bidrar til å sørge for øyeoperasjoner for mennesker som trenger det, gi trening til helsearbeidere og kirurger, og distribuere medisiner for å behandle øyesykdommer.

Mer om arbeidet vårt

Les de siste nyhetene fra oss

Nyheter fra Sightsavers
Et barn i Elfenbenskysten får øynene undersøkt for tegn på trakom.
/ Nyheter /

Oppdateringer for april: høydepunkter fra rundt om i verden

En oppsummering av det siste arbeidet donasjonene dine bidrar til å støtte, inkludert nyheter fra Pakistan, Liberia og Elfenbenskysten.

mai 2019
Camilo Morreira (andre fra høyre) sammen med teamet fra Sightsavers’ inkluderende øyehelseprosjekt i Nampula, Mosambik.

“Ingenting om oss uten oss”: forbedre tilgangen til helsetjenester i Mosambik

Gjennom Sightsavers’ inkluderende helseprosjekt i Nampula deler Camilo Morreira sitt arbeid med å sikre at helseklinikker og sykehus er tilgjengelig for mennesker med funksjonshemninger.

mai 2019
A group of musicians play guitar on stage, with Sightsavers banners in the background.
/ Nyheter /

Oppdateringer for mars: høydepunkter fra rundt om i verden

Nyheter om Sightsavers’ innsamlingsgalla i Dubai, pluss oppdateringer fra Sierra Leone, Zambia og Mosambik.

mars 2019