STØTT OSS
sightsavers_news

Sightsavers inngår samarbeid med den nordiske optikergruppen D & Company

oktober 2018

Sightsavers har inngått partnerskap med den nordiske optikergruppen D & Company for å sette fokus på øyehelse og samle inn penger til synsreddende prosjekter over hele verden.

D & Company, som spesialiserer seg i digitale og elektroniske løsninger for optikere, vil gi kunder muligheten til å donere til Sightsavers når de benytter seg av selskapets nettbaserte shoppingtjenester. Samarbeidet ble lansert på Verdens synsdag (11. oktober) og D & Company vil også promotere Sightsavers på nettsidene sine, i sosiale medier og via selskapets nyhetsbrev.

“Vi synes det er viktig at Sightsavers, sammen med sine partnere, utfører øyeundersøkelser og distribuerer flere briller til barn og voksne i land hvor sosiale og økonomiske ulikheter er utbredt. Vi håper at vi kan hjelpe å trene opp flere optikere for å diagnostisere synsproblemer,” sier Ralph Dahlin, administrerende direktør i D & Company Nordics.

D & Company ble grunnlagt i 2014 og har vokst raskt i den nordiske regionen. Selskapet planlegger nå å utvide internasjonalt. Hovedmålet er å digitaliserer måten optikere arbeider på, inkludert kundeservice, kommunikasjon med både forbrukere og underleverandører, og gjøre det mulig for alle optikere å tilby egen nettbutikk.

“Det er spennende å samarbeide med et selskap som har en utelukkende digital forretningsmodell, og som arbeider for å engasjere optikere, digitale forbrukere og underleverandører til å forbedre syn over hele verden,” sier Cornilla von Plomgren, Sightsavers’ operasjonsleder i Norden.

Slik kjemper vi mot unngåelig blindhet

Sightsavers bidrar til å sørge for øyeoperasjoner for mennesker som trenger det, gi trening til helsearbeidere og kirurger, og distribuere medisiner for å behandle øyesykdommer.

Mer om arbeidet vårt

Les de siste nyhetene fra oss

Nyheter fra Sightsavers
En frivillig i Elfenbenskysten lærer hvordan man kan oppdage trakom ved å undersøke øyne til et barn.
sightsavers_news

Oppdateringer for februar: høydepunkter fra rundt om i verden

En oppdatering fra Sightsavers’ India-kontor, som har vunnet flere høyprofilerte priser for sitt humanitære arbeid. Pluss nyheter fra Nigeria, Elfenbenskysten og Senegal.

februar 2019
Carlitos smiles after receiving his new glasses.
sightsavers_news

Oppdateringer for januar: høydepunkter fra rundt om i verden

Nyheter om en lærer fra Nigeria som har fått opplæring i å undersøke øynene til elvene sine. Pluss oppdateringer fra Mosambik, Uganda og mer.

januar 2019
To helsearbeidere renser øynene til menn i tradisjonelle afrikanske klær.
sightsavers_news

Oppdateringer for november: høydepunkter fra rundt om i verden

Nyheter om et program som har distribuert mer enn 137 000 par briller i åtte land. Pluss oppdateringer fra Guinea, Elfenbenskysten, Mosambik og mer.

november 2018