STØTT OSS

Informasjonskapsler

Hvilken informasjon samler vi?

Under finner du en liste over de ulike typene informasjonskapsler som benyttes på denne nettsiden, og hva de brukes til. Du kan deaktivere informasjonskapsler for reklame ved å trykke på knappen under. Vær oppmerksom på at du fortsatt vil se essensielle informasjonskapsler som er nødvendige for at denne siden skal fungere.

 

Nødvendige informasjonskapsler

Disse er nødvendige for at nettsiden skal fungere. De forekommer vanligvis bare som et resultat av handlinger gjort av deg i forbindelse med en forespørsel om tjenester, for eksempel innlogging eller utfylling av skjemaer. Du kan benytte innstillingene i nettleseren din for å blokkere eller varsle om disse informasjonskapslene, men deler av nettsiden vil da ikke fungere. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon som kan identifisere deg.

Informasjonskapsler for ytelse

Disse gjør det mulig for oss å telle antall besøk og trafikkilder slik at vi kan måle og forbedre nettsidens ytelse. De hjelper oss å forstå hvilke deler av nettsiden som er mest og minst populære, og hvordan besøkende beveger seg rundt på nettsiden. Informasjonen disse informasjonskapslene samler inn legges sammen og er derfor anonym. Dersom du velger å ikke akseptere disse informasjonskapslene vil vi ikke kunne se når du besøkte nettsiden vår, og heller ikke være i stand til å overvåke nettsidens ytelse.

Informasjonskapsler for funksjonalitet

Disse sørger for forbedret funksjonalitet og personalisering på nettsiden. De kan bli satt av oss eller av tredjepartsleverandører med tjenester på nettsidene våre. Dersom du velger å ikke akseptere disse informasjonskapslene kan det hende at enkelte eller samtlige av disse tjenestene ikke vil fungere optimalt.

Informasjonskapsler for målrettet annonsering

Disse kan forekomme på ulike deler av nettsiden og er satt av våre annonseringspartnere. De kan bli brukt av disse selskapene for å lage en profil av interessene dine, og vise deg relevante annonser på andre nettsider. Ingen personlig informasjon som kan identifisere deg blir lagret, men disse informasjonskapslene identifiserer i stedetnettleseren og internettenheten din. Dersom du velger å ikke akseptere disse informasjonskapslene vil du oppleve mindre målrettet annonsering.

Du kan slå av alle disse informasjonskapslene når som helt. Dette kan gjøres via nettleseren din.
Om du gjør dette vil du sannsynligvis merke at nettsiden ikke fungerer like bra og at du ikke kan bruke alle tjenestene.

Les mer om hvordan du bruker nettsiden vår

Vilkår og betingelser