STØTT OSS

Her finnes vi

Sightsavers jobber i over 30 land rundt omkring i verden.

Vi samarbeider med lokale, regionale, nasjonale, og internasjonale organisasjoner og myndigheter. Med deres hjelp sørger vi for at mennesker får tilgang til øyeundersøkelser og operasjoner, vi deler ut tabletter for å behandle og forebygge sykdommer, vi fremmer økte rettigheter for mennesker med funksjonsnedsettelser, og styrker lokale helsesystemer for å sikre holdbarheten i prosjektene våre.

For øyeblikket har vi prosjekter i Bangladesh, Benin, Burkina Faso, Kamerun, Tchad, Elfenbeinskysten, Kongo (Kongo-Kinshasa), Etiopia, Ghana, Guinea, Guinea-Bissau, India, Jemen, Kenya, Liberia, Malawi, Mali, Moçambique, Nigeria, Pakistan, Republikken Kongo (Kongo-Brazzaville), Senegal, Sierra Leone, Sør-Sudan, Sudan, Tanzania, Gambia, Togo, Uganda, Zambia og Zimbabwe.

Ditt bidrag skaper en fremtid

STØTT OSS

Historier fra verden over

Naheed, Mahmoud og barnebarna deres smiler.
Sightsavers Reports

Naheeds historie

Naheed er en av de siste pasientene som ble operert som en del av Sightsavers’ Million Miracles-kampanje, som har samlet inn nok midler til å finansiere en million grå stær-operasjoner i landene hvor vi jobber.

Barn ved en inkluderende skole i Sierra Leone.
Sightsavers Reports

“Vi har lært å behandle alle barn likt”

Sightsavers’ Kate McCoy reiste til Bombali-distriktet nord i Sierra Leone for å se hvordan prosjektet hjelper barn med nedsatt funksjonsevne til å knuse stereotyper.

Baraka leker med en gul ballong.
Sightsavers Reports

Barakas historie

Baraka elsker klemmer, men grå stær gjorde at han ikke kunne se ansiktene til familien sin. Takket fra mennesker som deg kunne vi gjenopprette synet hans.