STØTT OSS

Var styrelse

Sightsavers Elaine Lee

Elaine Lee (styreformann)

Elaine som har en universitets grad i økonomi, begynte karrieren sin innen markedsføring i energi- og vinsektoren. Hun ble senere markedsanalytiker, før hun begynte som europeisk telefonselgersjef hos Time-Life. I 2005 var hun med og grunnlag konsulentfirmaet ReynoldsBusbyLee, som jobber med klienter fra både den kommersielle og ideelle sektoren, med fokus på kunde- og giveropplevelsen.  Elaine er rådgiver til bransjeorganisasjonen for direkte markedsføring DMA, og innehar delt ordførerskap for deres enhet Vulnerable Taskforce. Hun er også styremedlem i Telephone Preference Service samt medlem av det britiske Instituttet for Innsamling.

Sightsavers Becki Jupp

Becki Jupp

Becki har jobbet med innsamling i 15 år, i flere store og små veldedighetsorganisasjoner. I sin nåværende rolle som global sjef for Sightsavers innsamling fra allmenheten, har hun det øverste ansvaret for innsamlingen av over 30 millioner britiske pund i året. Hennes team jobber med mange forskjellige aktiviteter, alt fra privatpersoners innsamlinger til testamenter. Før Becki begynte å jobbe hos Sightsavers, var hun i flere år ansvarlig for WWFs giverprogram i Storbritannia, for senere å starte opp innovasjonsenheten innen samme organisasjon. Hun har hatt ledende stillinger innen Alzheimer’s Society og The Princes Trust.

Sightsavers Thor Beke.

Thor Beke

Thor Beke er advokat og daglig leder i Synch Advokatfirma AS. I tillegg til å ha vært advokat i flere selskaper, har Thor også vært ansatt som juridisk direktør i Skandinavia for et stort internasjonalt IT-konsern. Thor har omfattende kunnskap og erfaring med offentlige anskaffelser, IT-rett og IT-bransjen generelt. Thor har også betydelig kompetanse innen stiftelsesrett, og har vært aktivt styremedlem i flere stiftelser. Han har blant annet vært med på opprettelsen og i oppstartsfasen av Stiftelsen Sightsavers i Norge, og bistår i den sammenheng med løpende rådgivning i stiftelsesrettslige problemstillinger.

Anna Becker.

Anna Becker

Anna Becker er direktør for institusjonell finansiering i Sightsavers. Hun leder utviklingen og implementeringen av Sightsavers’ institusjonelle finansieringsstrategi. Hun har ansvar for å tilpasse Sightsavers’ programmer og politiske interesser med bilaterale og multilaterale givere og store organisasjoner, og leder utviklingen av nye og betydelige finansieringsmuligheter. Anna jobber på tvers av organisasjonen for å forsikre at systemer er på plass for å imøtekomme eksterne giverforpliktelser. Hun spiller også en rolle i den overordnede organisasjonsledelsen gjennom sitt medlemskap i Sightsavers ledelsesteam, og ved å delta og presentere på styremøter. Før hun begynte i Sightsavers i 2010 jobbet hun for International HIV/AIDS Alliance og Redd Barna.

Mike Straney.

Mike Straney

Mike Straney er direktør for major giving i Sightsavers. Mike leder et internasjonalt team som bygger og forvalter relasjoner med store individuelle givere, stiftelser og samarbeidspartnere i næringslivet, og styrer Sightsavers’ arrangementsportefølje. Mike jobber på tvers av en rekke givermarkeder, med et fokus på Storbritannia, USA og Midtøsten. Han spiller også en rolle i organisasjonsledelsen som medlem av ledelsesteamet. Før han begynte i Sightsavers i 2013 jobbet Mike for Breast Cancer Campaign og Marie Curie.

Les om hvordan virksomheten vår styres

Slik styres vi