STØTT OSS

Vårt styre

Sightsavers Elaine Lee

Elaine Lee (styreleder)

Elaine har en universitets grad i økonomi, og begynte sin karriere innen markedsføring i energi- og vinsektoren. Hun ble senere markedsanalytiker før hun begynte som europeisk salgssjef hos Time-Life. I 2005 var hun med på å starte konsulentfirmaet ReynoldsBusbyLee, som jobber med klienter fra både kommersiell og ideell sektor med fokus på kunde- og giveropplevelse.  Elaine er rådgiver til bransjeorganisasjonen for direkte markedsføring DMA, og er med i ledelsen for deres enhet Vulnerable Taskforce. Hun er også styremedlem i Telephone Preference Service samt medlem av det Britiske instituttet for innsamling.

Thor Beke.

Thor Beke

Thor Beke er advokat og daglig leder i Vaar Advokat AS. I tillegg til å ha vært advokat i flere selskaper, har Thor også vært ansatt som juridisk direktør i Skandinavia for et stort internasjonalt IT-konsern. Thor har omfattende kunnskap og erfaring med offentlige anskaffelser, IT-rett og IT-bransjen generelt. Thor har også betydelig kompetanse innen stiftelsesrett, og har vært aktivt styremedlem i flere stiftelser. Han har blant annet vært med på opprettelsen og i oppstartsfasen av Stiftelsen Sightsavers i Norge, og bistår i den sammenheng med løpende rådgivning i stiftelsesrettslige problemstillinger.

Anna Becker.

Anna Becker

Anna Becker er direktør for institusjonell finansiering i Sightsavers og medlem i Sightsavers’ ledergruppe. Hun leder utviklingen og implementeringen av Sightsavers’ institusjonelle finansieringsstrategi. Hun har ansvar for å tilpasse Sightsavers’ programmer og politiske interesser med bilaterale og multilaterale givere og store organisasjoner. Anna leder også utviklingen av nye og store finansieringsmuligheter. Anna jobber på tvers av organisasjonen for å sikre gode systemer for å imøtekomme eksterne giverforpliktelser. Før hun begynte i Sightsavers i 2010 jobbet hun for International HIV/AIDS Alliance og Redd Barna.

Gustav Gorecki.

Gustav Gorecki

Gustav Gorecki er innovasjonsdirektør i Storebrand, og har lang erfaringen innen forretningsutvikling, entreprenørskap, teknologi og ledelse i Skandinavia. Gustav har mange års erfaring som konsulent, senest som Manager i Accenture Strategy. Gustav har blant annet vært rådgiver for næringsministeren i Sverige. I Storebrand har Gustav ansvar for avdelingen «Nye Forretningsmuligheter» som inkluderer nye tjenester, fintechpartnerskap og implementering av lean startup. Utover dette leder Gustav JUC:s «Nettverk i fremtidens bank og regulering» i Norge.

Sightsavers Becki Jupp

Becki Jupp

Becki har jobbet med innsamling i 15 år i flere små og store veldedige organisasjoner. I sin rolle som global sjef for Sightsavers’ innsamling fra private givere hun hadde det ultimate ansvaret for innsamlingen av 30 millioner britiske pund i året. Før du blir med i Sightsavers, Becki var hun innsamlingsleder for WWF i Storbritannia, for senere å starte opp innovasjonsavdelingen i samme organisasjon. Hun har hatt ledende stillinger innen Alzheimer’s Society og The Prince’s Trust.

Mike Straney.

Mike Straney

Mike Straney var direktør for major giving i Sightsavers frem til 2020. Før han begynte i Sightsavers i 2013 jobbet Mike for Breast Cancer Campaign og Marie Curie.

Les om hvordan virksomheten vår styres

Slik styres vi