STØTT OSS

Sightsavers hedrer dronning Elizabeth II

The Queen smiles as she greets staff.

Det var med stor sorg vi fikk vite om dronning Elizabeth IIs død.

Sightsavers vil huske med stor takknemlighet støtten vi fikk fra hennes patronage. Fra å anbefale vårt arbeid ved å gi kongelig status, til å besøke vårt britiske hovedkvarter og møte våre ansatte, viste hun stort engasjement og ga enorm gyldighet til vår sak. Vi er svært takknemlige og privilegerte som har hatt hennes beskyttelse.

Vi er ekstremt stolte over å ha jobbet med The Queen Elizabeth Diamond Jubilee Trust for å sikre en arv til dronningens ære, ved å gi et betydelig bidrag til eliminering av blindende trakom i det britiske samveldet.

Dronningen var i sannhet en bemerkelsesverdig person, dedikert til sin stilling. Vi gir våre kondolanser til den britiske kongefamilien og de som står henne nærmest.

Dr Caroline Harper CBE
Internasjonal leder Sightsavers

Se alle nyhetsartikler

Nyheter fra Sightsavers

Flere nyheter

Arif og moren hans sitter på en seng og prater.
sightsavers_news

Sightsavers Bangladesh markerer 50-årsjubileum

Sightsavers begynte å jobbe i Bangladesh i 1973 for å diagnostisere og behandle mennesker for grå stær, som er en av de vanligste øyelidelsene i landet.

En kvinne sitter og snakker i en mobiltelefon.
sightsavers_news

Sightsavers vinner Zero Project-prisen for program som arbeider for politisk deltakelse

Prisen ble delt ut for vårt inkluderingsprosjekt. Prosjektet fremmer rettighetene til mennesker med nedsatt funksjonsevne til å delta i det sivile og politiske liv i Kamerun og Senegal.

Vainesi smiler og klapper utenfor hjemmet sitt i Malawi.
sightsavers_news

Nå er trakom eliminert i Malawi

Malawi har blitt det første landet i Sør-Afrika som eliminerer den smittsomme øyesykdommen trakom. Dette er bekreftet av Verdens helseorganisasjon.