STØTT OSS

Start din egen innsamling

Å starte en egen innsamling kan være både morsomt og spennende, samtidig som du gjør en fantastisk innsats for noen andre.

Mennesker med Sightsavers t-skjorter på smilende mot kamera.

Ved å samle inn penger til Sightsavers, bidrar du til at mennesker slipper å bli blinde eller at de får synet tilbake.

75% av all blindhet og synsnedsettelse kan forhindres, og vår visjon er en verden der ingen mennesker blir blinde på grunn av sykdom som vi kan behandle eller forebygge.

Når kan jeg starte en innsamling?

Du kan starte en innsamling når som helst. For eksempel kan du be om donasjoner i stedet for presanger i forbindelse med en bursdag eller en annen høytidsdag. Du kan også be folk om å sponse deg om du har bestemt deg for å springe et løp, hoppe i fallskjerm, eller utfordre deg selv på andre måter for å støtte Sightsavers. En tredje måte er å by inn folk på middag eller kaffemat, og be dem om å donere en slant. Eller har du kanskje et talent du kan bytte mot donasjoner? Tilby deg å ta proffe bilder av vennene dine, hjelp dem med hundepass, sminke dem før en fest, eller komponer sanger om dem – mulighetene er uendelige!

Hvordan går jeg fram?

Kirsty, Andrew, og Andrew smiler mot kamera.

Det er både raskt og enkelt å starte sin egen innsamling, eller en kampanje som det også kalles. Start en innsamling på Facebook – Facebook innsamling er lett å sette opp og dele med venner og bekjente, og pengene sendes direkte til oss.

Du kan også opprette en Spleis for å samle inn penger til oss. Velg ‘Stiftelsen Sightsavers International Norge’ når du setter opp Spleisen, og del innsamlingen med nettverket ditt.

Hvis du forteller om innsamlingen din til familie, venner og kjente, både via sosiale medier og når dere møtes, vil de fleste sikkert være villige til å støtte deg. For hver krone du kan samle inn, kan vi beskytte barn mot parasittsykdommen elveblindhet i et helt år.

Hvis du vil ha tips om innsamlingsaktiviteter eller vil diskutere idéen din med noen, send gjerne en e-post til [email protected].

Lykke til!